Garantie & verzekering

NIETS IS ZO ZEKER ALS HET NUMMER 1 VERZEKERINGSPLAN

Waarom het Nummer 1 Verzekeringsplan?
Van duurzame apparatuur mag u verwachten dat het jarenlang plezier geeft. Daarom vindt u bij ons uitsluitend gerenommeerde (digitale) foto-, video-, audio-,merken. Daar komt nog bij dat we begrippen als service en garantie hoog in het vaandel hebben staan. Alle nieuwe apparaten die u bij ons koopt vallen onder de normale leveranciersgarantie. Dat wil zeggen dat u voor een bepaalde periode garantie geniet op eventuele fabricagefouten. Met het Nummer 1 Verzekeringsplan, een produkt van Actua Verzekeringen, heeft u echter nog meer zekerheid. Hiermee is ook beschadiging door bijvoorbeeld vallen of stoten of waterschade gedekt. Bij de uitgebreide dekking is eveneens verlies en diefstal van uw kostbare bezit 100% verzekerd. Bovendien kunt u met het Nummer 1 Verzekeringsplan de garantietermijn verlengen.

Alles komt voor verzekering in aanmerking
Alle bij Combi gekochte, nieuwe apparatuur komt voor het Nummer 1 Verzekeringsplan in aanmerking. Dus niet alleen foto- en videocamera’s, maar ook lenzen, flitsers, verrekijkers, printers, tablets, laptops, tv en meer. Bij het Nummer 1 Verzekeringsplan kunt u kiezen uit twee mogelijkheden: de Standaard Dekking en de Uitgebreide Dekking.

Standaard Dekking
De Standaard Dekking biedt u direct meer zekerheid dan de gewone leveranciersgarantie. De bij ons aangeschafte apparatuur wordt standaard gerepareerd of vervangen, ook wanneer er sprake is van een defect of beschadiging die niet onder de normale garantie valt. Opzettelijke beschadiging is natuurlijk niet verzekerd. Raakt het apparaat beschadigd buiten de schuld van de verzekerde om, dan dragen wij zorg voor een perfecte reparatie. Als herstel onverantwoord is, dan wordt het apparaat vervangen door een nieuw apparaat. Dit tot maximaal het oorspronkelijke aankoopbedrag.

Uitgebreide Dekking
De Uitgebreide Dekking is de meest verregaande vorm van het Nummer 1 Verzekeringsplan. In praktisch alle gevallen van een defect, beschadiging, verlies of diefstal van uw verzekerde apparatuur wordt u schadeloos gesteld. Als u slachtoffer bent van een zakkenroller of een inbraak bij u thuis of in een hotel, dan dekt deze verzekering de schade, waar ter wereld u ook bent. Uiteraard is ook de schade door een defect of door een oorzaak buiten uw schuld om meeverzekerd.

Geen afschrijving op verzekerde waarde
Het Nummer 1 Verzekeringsplan biedt u de mogelijkheid een verzekering af te sluiten voor twee of drie jaar. Het originele aankoopbedrag blijft altijd de verzekerde waarde, welke periode u ook kiest. Er vindt dus geen afschrijving plaats! Dat betekent dat u binnen de gekozen verzekeringsperiode kunt rekenen op een vergoeding tot maximaal het aankoopbedrag. (minus het eigen risico)

Accessoires meeverzekerd
Bij het Nummer 1 Verzekeringsplan met Uitgebreide Dekking zijn accessoires die gelijktijdig met de apparatuur zijn aangeschaft mee te verzekeren tegen verlies en diefstal. Zowel apparatuur als accessoires zijn dan verzekerd.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u het beste even naar de winkel komen. Vraag ernaar (voor alle zekerheid).

Contact

Foto Hameeteman
Weststraat 35
3253 AR Ouddorp
0187-681612

Foto Hameeteman