Maak je eigen favorietenlijst aan en krijg eenvoudig toegang tot je meest beluisterde radio stations.Met de HEOS Favorieten tab kun je de radio stations waar je met regelmaat naar luistert hebt opslaan via je HEOS app. Regel zelf de volgorde van weergave zodat je favoriete stations altijd bovenaan staan.

Richt de HEOS app naar jouw voorkeur in en haal het meeste uit jouw HEOS beleving. Naast de volgorde van je muziekdiensten kun je er ook voor kiezen om muziekdiensten te verbergen waar je op het moment geen gebruik van maakt.

Wist je dat je muziek kunt afspelen vanaf een USB apparaat via je HEOS muzieksysteem? Elk HEOS product is voorzien van een ingebouwde USB poort. Plug het USB apparaat in een van je HEOS speakers, blader door je muziek via de HEOS app en geniet van al je favoriete nummers!

Neem je HEOS 1 mee naar buiten met de HEOS GoPack! Met een oplaadbare batterij en geïntegreerde spatbescherming verander je jouw HEOS 1 in een volledig draagbare speaker geschikt voor gebruik in de tuin, in het park of zelfs aan het zwembad. Weg met bedrading en stream je favoriete muziek via Bluetooth, waar je ook bent.

Contact

Foto Hameeteman
Weststraat 35
3253 AR Ouddorp
0187-681612

Foto Hameeteman