Zekerheden foto

Perfecte pasfoto’s
Het lijkt niet belangrijk, maar uw pasfoto gaat op een officieel document gemiddeld 5 jaar mee, en dan wilt u er toch een beetje behoorlijk uitzien.

In één keer klaar zijn met uw pasfoto’s, dan is vakfotograaf foto hameeteman het beste adres. Onze foto’s voldoen aan alle nieuwe strenge eisen voor officiële identiteitsbewijzen. Foto’s voor uw paspoort, uw rijbewijs, ze worden gegarandeerd goedgekeurd. Dat is de unieke ID-garantie van Foto Hameeteman. Niet goed, dan worden ze gratis opnieuw gemaakt.

Optimale afdrukkwaliteit
Fotograferen begint met het maken van een foto, maar het is natuurlijk pas af als u de mooist mogelijke afdruk in uw handen heeft.
Op het beste fotopapier, in een passend formaat en hoe u het verder ook wenst. Als dé specialist in fotografie hebben we u meer te bieden dan wie dan ook: van de hoogste kwaliteit tot de snelste service en van de meeste keus tot de scherpste prijs. En niet te vergeten het deskundige oog van de vakman. Daar kunt u met al uw opnamen op vertrouwen.

Eersteklas apparatuur en accessoires
De beste apparatuur werkt pas echt goed als u de juiste accessoires eraan koppelt. Het juiste filter maakt een foto tot de unieke foto. De echte fotograaf weet het verschil in kwaliteit van handige accessoires. Wij garanderen u voor elke gelegenheid de juiste combinatie.

Persoonlijk advies op maat
Ieder gebruik kent zijn eigen specialiteit. De soort camera is een instrument dat alleen goed werkt als deze is toegesneden op Uw persoonlijke behoefte op een bepaald moment.
Daarom zal a/v specialist foto Hameeteman u helpen in de realisatie van al uw foto/video behoeftes voor elke situatie. Als het door ons voorgestelde advies niet werkt, dan ruilen we het om binnen de gestelde tijd.

Magie van Fotografie
Fotografie is onze passie. Een goede foto is een stukje magie. Die passie en magie delen we graag met u. Naast advies over de beste camera voor u, geven we u graag ook onze vakkennis door, zodat u meer plezier haalt uit uw camera. U koopt dan niet alleen een nieuwe camera van ons; u koopt ook een stukje van ons zelf.

Contact

Foto Hameeteman
Weststraat 35
3253 AR Ouddorp
0187-681612

Foto Hameeteman